Közös recept

Közös recept: csirke tikka masala | Tikka masala, Csirke, Recept

A félig még fagyott kenyeret baguett vagy paillesse vágjuk vékony szeletekre, tegyük őket tepsire, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd fokra előmelegített sütőben perc alatt süssük ropogósra.

közös recept

A zöldfűszeres sajtkrémet, az aszaltparadicsomot fűszeres levével együttfél gerezd fokhagymát robotgépben közös recept aprítjuk, sózzuk, borsozzuk. A krémet a kenyérrel és a zöldség hasábokkal tálaljuk. Pirított magvas sajtgolyók sült padlizsán hajón, kevert salátával Peller Annától közös recept főre 70 gr laktózmentes natúr Medve Sajt 4 db 70 gr sülthagymás Medve Sajt 4 db 70 gr csípőspaprikás Medves Sajt 4 db 1 közepes méretű padlizsán gr vegyes magvak szezámmag, mandulapehely, napraforgómag, ízlés szerint 4 marék vegyes mesclun saláta 1 evőkanál balzsamkrém 1 evőkanál olívaolaj Elkészítés: A padlizsán váll-ínkezelés a padlizsánokat hajszálvékony szeletekre közös recept és sütőben fokon, hőlégkeverésen 20 percig sütjük.

Sózzuk, borsozzuk, vékonyan megkenjük olívaolajjal.

közös recept

Egy marék mosott mesclun salátát a padlizsán szeletekre halmozunk, kevés balzsamkrémmel meglocsoljuk. A vegyes magvakat száraz serpenyőben illatosra pirítjuk.

közös recept

Az ízesített Medvesajtot tenyerünk között golyókká formáljuk, és az illatos magvakba forgatjuk. A golyókat a saláta tetején tálaljuk. Adagonként 3 db, különböző ízű golyó kerül a saláta tetejére.

közös recept

Lásd még